5 ACCIONS DEL PLA DE MILLORA PER AL CURS 2017-2018

on dilluns, 12 de març del 2018
En base a les aportacions de la nostra comunitat educativa, la Comissió d'Escola Verda ha elaborat un pla de millora amb aquestes cinc accions que portarem a terme durant aquest curs escolar:

1. Organitzar una botiga d'intercanvis: es desitja fomentar l’intercanvi d’objectes (joguines, material d’esquí, material escolar, roba, disfresses i calçat).

2. Elaborar una guia de bones pràctiques: amb aquesta acció es pretén donar resposta a diferents necessitats que vau fer-nos arribar a l'enquesta realitzada durant el mes de desembre.

3. Organitzar una trobada pel dia de la Terra : es tracta d’una jornada oberta a tota la comunitat educativa en la qual es donarà a conèixer la guia de bones pràctiques. Durant la jornada està previst realitzar tallers i altres activitats engrescadores per a petits i grans.

4. Realitzar brigades de neteja: amb aquesta acció es pretén realitzar un aprenentatge vivencial entorn de l’excés de residus i la necessitat de trobar alternatives sostenibles per als embolcalls dels esmorzars.

5. Posar rètols amb imatges d'exemples de deixalles als diferents contenidors: d’aquesta manera volem ajudar a millorar el triatge de deixalles.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada